Kommende arrangementer i Gentofte Kunstvenner

Læs også om tidligere arrangementer i Gentofte Kunstvenner.

28. maj: Besøg hos billedhugger Poul Isbak.
19. - 22. sept: Kunst- og kulturrejse til Stockholm.

Besøg hos billedhugger Poul Isbak
Tirsdag d. 28. maj kl. 16:30 – ca. 18:30

Vi besøger igen den meget spændende kunstner Poul Isbak i hans atelier i, hvad der tidligere var Frihavnen, men nu er Nordhavnen.

Her hugger og sliber Poul Isbak sine granit- og marmorblokke, så de bliver til silkebløde skulpturer som f.eks. hans yderst populære stole, sofaer, boksehandsker, små som store.

Som barn i Gjøl samlede Poul Isbak flinteredskaber og potteskår og blev så fascineret af skulpturelle genstande, at der ingen tvivl var - det var billedhugger, han skulle være. Så Poul Isbak søgte og kom ind på Kunstakademiet i København, hvor han i Gottfred Eickhoff fandt en inspirerende lærer.

Men det er længe siden. Poul Isbak er i dag 75 år, i høj grad still going strong og er lige nu i gang med en meget, meget stor skulptur til placering ved Egmont kollegiet ved Vibenshus Runddel. Poul Isbak er også en rigtig god fortæller, så det bliver helt sikkert et inspirerende og fornøjeligt besøg.

Gentofte Kunstvenner vil stå for vin og vand og lidt til at stille den værste sult her sidst på eftermiddagen.

Der er plads til højst 30 af os i Poul Isbaks atelier, så det gælder nok om at tilmelde sig hurtigt.

Pris: 100.-
Mødested: Færgehavnsvej 8, 2150 Nordhavn.

Kunst- og Kulturrejse til Stockholm i anledning af foreningens 50-års jubilæum.
Torsdag d. 19. september til søndag den 22. september.

Vi skal med tog fra KBH. H. direkte til Stockholm C.
Afgang KBH. ca. 8.25, ankomst Stockholm ca. 13.40
Hjemtur: Afgang Stockholm ca. 10.25, ankomst Kbh. ca. 15.30.

Bestyrelsen har reserveret et hotel i Kungsgatan som ikke er ret langt fra banegården i Stockholm.

Indtil videre er der option på hotellet, medens togets endelige køreplan først kan fastlægges i maj hvor SJ går over til sommerkøreplanen. Vi er dog nødt til at udrede et depositum til hotel og rejse snart, for at være sikre på rejsen kan gennemføres. Turen gennemføres med max. 50 deltagere.

Da planlægningen er i sin startfase er det ikke helt afgjort hvad totalprisen vil blive for turen, men bestyrelsen er i gang med at sætte et program op, og vi antager at totalprisen pr. person i dobbeltværelse kommer til at ligge på 5000 - 5500.- . For enkeltværelse tilsvarende 6000 - 6500.- Endelig fastlæggelse af turprisen - når SJ melder tilbage i maj. I Stockholm er der heldigvis nok af spændende kunstaktiviteter at tage af.

Vi beder hermed om indbetaling af depositum.

Pr. person i dobbeltværelse: 2000.-
Pr. person i enkeltværelse: 3000.-

Depositumindbetalingen er samtidig TILMELDING til turen. Skriv som sædvanlig MEDLEMSNUMMER på tilmeldingen. Vi glæder os til at se så mange som muligt. Erfaringsmæssigt går det hurtigt med tilmeldingerne.

For en god ordens skyld skal det siges at indbetalingerne til Stockholmsturen, skal ske til foreningens sædvanlige konto. Reg: 1551 Kontonr: 7157622

Tilmelding til betalingsservice:
Kassereren håber, at flest muligt af dem, der har modtaget hans tidligere udsendte fromme ønsker om at tilmelde kontingentindbetalingen til BETALINGSSERVICE, har gjort det nu.

Forslag til nye arrangementer
Opfordring fra bestyrelsen til alle medlemmer

Vi vil bede Jer sende os forslag til nye arrangementer for foreningens medlemmer. Vi i bestyrelsen forestiller os, at I medlemmer sidder inde med idéer og forslag, som vi ikke har tænkt på, og måske aldrig kommer i tanke om, hvis I ikke kommer frem med dem. Så I må meget gerne maile os, hvad I har af idéer og forslag, eller hvad I godt kunne tænke Jer, at vi også arrangerede. Det kan være besøg hos navngivne kunstnere, udstillinger, museer, foredrag, korte eller længere udflugter eller rejser – eller noget helt andet. Vi glæder os til at høre fra rigtigt mange af jer.

Rødvin og nye medlemmer

HUSK! At vi gerne vil bede om Jeres medvirken til at skaffe nye medlemmer. For ingen er bedre til at anbefale medlemskab end alle os, som allerede er medlem. Brug hjemmesiden www.kunstvenner.dk, hvor det er nemt at indmelde et nyt medlem.
_______________________________________________________

Vedrørende Kontingent for 2019:

Bestyrelsen – og navnlig kassereren - håber MEGET at flest muligt har tilmeldt kontingentindbetalingen til PBS (NETS). Det kan gøres her på hjemmesiden eller i jeres netbank.

Foreningens PBS nummer er 05840163.
Debitorgruppenummeret er 00001.
Dertil skal I tillige benytte Jeres medlemsnummer.

Enkelt medlem     395 kr.   
Junior medlem    175 kr.   
Par medlemmer    590 kr.       
Firma medlem      850 kr.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BETALING/TILMELDING til arrangementerne sker bedst over netbank til foreningens konto:
Reg. 1551, konto: 7157622.
Husk venligst at anføre hvilket/hvilke arrangementer det drejer sig om.
Og husk også venligst foreningens mangeårige princip: Tilmeldingerne er bindende!

Læs også om tidligere arrangementer i Gentofte Kunstvenner.